VOLUNTARI TNPD

hands people friends communication
Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

A face parte dintr-o echipă dedicată omului aduce pe lângă satisfacția de a avea un rol în societate și abilitățile și competențele dobăndite și rezervarea unui loc ales lângă Zeii noștri care nu lasă fără răsplată truda noastră.

În continuare vă vom prezenta informații relevante priviind voluntariatul în cadrul TNPD.

Voluntariatul responsabilizeaza si e o metoda distractiva de ati petrece timpul.

Devino voluntar in cadrul unei echipe animate de bucuria momentului trait alaturi de oameni si placerea invatarii de lucruri noi.


INSCRIE-TE IN TNPD CA VOLUNTAR

Fii parte din THE NEW PAGAN DAWN! Fii parte din misiunea de reprezentare! Fii TNPD!


După transmiterea formularului vă rugăm să printați documentele anexate aici și să le transmiteți prin Poșta Română pe Bulevardul București, nr. 8, ap. 14, mun. Baia Mare, jud. Maramureș, cod poștal 430241 si/sau pe adresa de mail la secretariat@thenewpagandawn.social.


Pentru cei de doresc sa fie doar voluntari, ori si membrii si voluntari aceasta sectiune e obligatorie.

Pentru inscrierea ca si voluntar aveti si aceste documente:


Pentru voluntarii minori conform Legii Voluntariatului 78/2014 avem nevoie si de acordul tutelar, asa ca va anexam următoarea:


Având în vedere prevederile regulamentare pentru a vă putea înscrie și elibera Cartea de Membru și Legitimația vă rugăm să plătiți taxa de voluntar.


Sectiunea Cotizatiile si Taxa de Inscriere TNPD a suportat cateva modificari, aprobate prin PV nr. 1/31.01.2020 si intra in vigoare incepand cu data de 01.02.2020.PLATI ANUALE


PLATI LUNARE


După înscriere lunar veți plăti o taxă de cotizație pentru a putea să ne continuăm existența.

In acelasi timp va informam ca cotizatia/luna pentru categoriile: pensionar si persoane cu dizabilitati in valoare de 2 Euro nu se pot plati prin formularul de plati recurente, avand in vedere ca suma minima e de 5 euro, prin urmare va recomandam plata pe an, ori prin transfer bancar sau PayPal.