Servicii

Viitor profesor, ofer meditatii la Psihologie, Religie, Limba si Literatura Romana, Psihologie, Limba Engleza, Istorie, TIC pentru copii din liceu si din 5-8. Meditatia se tine la domiciul meu, de pe Bulevardul Bucuresti, nr. 8, mun. Baia Mare, jud. Maramures (deasupra restaurant BIZO).

Sunt in anul 1 la Facultatea de Litere in cadrul Universitatii Tehnice din Cluj Napoca, Centrul Universitar Nord Baia Mare. Mi-au placut stiintele sociale dintotdeauna si mi-a placut sa impartasesc persoanelor cunostiintele mele adunate din acestea. Eu am terminat Liceul cu Program Sportiv Bacau la profil vocational instrutor sportiv, si am luat in Bacalaureatul la Limba si Literatura Romana cu 9, Istorie 9 si Psihologie 10, iar la Limba Engleza, conform certificatului de competente, cat si la TIC sunt utilizator experimentat si sunt pregatit sa explic fiecaruia pe limba lui aceste materii.

Sunt o persoana calma, calculata si realista, cat si cu simtul umorului, placandu-mi sa combin utilul cu placutul .

Mai jos regasiti un formular de contact:

Aici ma puteti contacta:


Eu sunt soluția ta în materie de publicitate!

Vrei cele mai bune rezultate de la afacerea ta? Porneste la drum cu o agentie de publicitate ce are ca scop dezvoltarea brandului tau.

Atunci nu ezita să mă contactezi:

Ma puteti contacta și la:

Te bombardez cu idei inovatoare, creez site-uri de prezentare WOW si magazine online care vand. Ai gasit omul de publicitate de care ai nevoie! Sunt un om de marketing si analizez afacerea ta, pentru rezultate peste asteptari.

Portofoliu

Proiecte finalizate cu succes:

Clienții spun că: