ACASA – REDACTIA ROPAGANISM

Buna! Bine te-am gasit pe Redactia ROPAGANISM

Schimbam ROMANIA in #bine


Obiectivele noastre

Formarea de voluntari in domeniul comunicarii

In experienta noastra oferita in cadrul Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN prin coordonarea a nu mai putin de 1000 de voluntari ne-am dat seama de rolul si necesitatea de resursa umana bine formata pe piata muncii din Romania.

Informarea cetateanului

Informarea cetateanului este o componenta finala incepand cu noi, cei care scriem si pana la cei ce prin munca si daruire pun acest text in fata ochilor dvs. Corectitudinea si calitatea informatiei e vitala pentru un om puternic.

Dimensiunea culturii precrestine si a valorilor umane

Cunoasterea propriei istorii si valori aduce previzibilitatea si siguranta unui parcurs in acest domeniu, fapt pentru care la REDACTIA ROPAGANISM acestea ne definesc proiectul.


Despre noi

Redactia ROPAGANISM e o revista oferita prin intermediul WordPress Inc. dedicata publicarii de continut cu caracter cultural, informativ si de noutata din domeniul religie, culturii, educatiei, mondenitatii, drepturilor omului, cat si a transpunerii obiectivelor Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN.

Misiunea noastra e cea de a oferii cititorilor nostrii continut de cea mai buna calitate, cat si o informare corecta cu privire la diferitele momente prin care comunitatea politeista globala trece, cat si divertisment si informatii pentru mangaierea sufletului.


OAMENI CHEIE

Cislaru Adrian
Redactor sef
Sima Ilie Catalin
Editorialist
Evelin Buzgău
Editorialist
Olteanu Cosmin
Reprezentant TNPD

Contact

Send Me a Message