ECHIPA NOASTRĂ

Redactia ROPAGANISM e o revista oferita prin intermediul WordPress Inc. dedicata publicarii de continut cu caracter cultural, informativ si de noutata din domeniul religie, culturii, educatiei, mondenitatii, drepturilor omului, cat si a transpunerii obiectivelor Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN.

Fotografie de Pixabay pe Pexels.com

Misiunea noastra e cea de a oferii cititorilor nostrii continut de cea mai buna calitate, cat si o informare corecta cu privire la diferitele momente prin care comunitatea politeista globala trece, cat si divertisment si informatii pentru mangaierea sufletului.


Ce se ascunde în spatele numelui REDACTIA ROPAGANISM?

Am îndrăzni să spunem că multă ambiție. Fără această caracteristică esențială, nu am reuși să ne derulăm proiectele. REDACTIA ROPAGANISM (RO – ROMANIA, PAGANISM – culte politeiste, precrestine) marchează puternic punctele de vedere ale tinerilor pagani din Romania si a comunitatii in sine.

Cine suntem noi, concret? Ei bine, suntem o echipă formată din adolescenți și studenți. Suntem diferiți, avem pasiuni specifice fiecăruia și puncte de vedere concise. Tindem să credem că tocmai aceste aspecte reușesc să ne valorifice ca echipă. Împreună formăm un nucleu bazat pe diversitate și colaborare. Proiectul a prins amploare în Baia Mare, acolo unde se află și sediul nostru; însă s-a extins național în momentul în care ni s-au alăturat tineri mișto din alte colțuri ale țării. Avem membri în Cluj-Napoca, Constanța, Satu Mare, Oradea, Hunedoara, București, Suceava, și exemplele pot continua.

Proiectul REDACTIA ROPAGANISM are deja 1 an fiind deja relansat.

De ce recomandăm implicarea în acest proiect? Pentru că, dincolo de orice, ne crește. Pe noi individual, dar și ca generație. Este o rampă de lansare în viitor, pentru că acumulăm experiență. Învățăm să fim oamenii de care avem nevoie, ne redescoperim la fiecare pas, ne creem conexiuni în toată țara; și ieșim în față datorită talentelor proprii.  Revista, precum și celelalte componente ale proiectului, reprezintă o portavoce prin care reușim să evidențiem problemele, aspirațiile și tendințele adolescenților și studenților din ziua de azi.

Așadar, prin intermediul proiectului REDACTIA ROPAGANISM, ne propunem să descoperim cât mai multe persoane dornice de exprimare, și cel mai important, ne dorim să facem vocea acestei generații auzită!


ASTIA SUNTEM NOI


Presedintele Asociației THE NEW PAGAN DAWN:

Pr. Olteanu Cosmin

Redactor sef REDACTIA ROPAGANISM

Cislaru Adrian

Secretar general al Asociatiei THE NEW PAGAN DAWN:

Hututui Corneliu

Manager Site:

DEPARTAMENTUL IT TNPD

Coordonator Social Media:

Coordonator PR:

Coordonator Parteneriate:

Coordonator Radio YOUPAGAN- TV- Podcast:

Agrigoroaiei Mona

Coordonator Secretariat:

Coordonator Corectare:

Coordonator Resurse Umane:

Coordonator Video

Cislaru Adrian

Coordonator Evaluare calitativă texte

Pr. Olteanu Cosmin

Coordonator SEO (Editare texte)

Coordonator Distribuție:

Coordonator Instagram:

Coordonator Foto

Cislaru Adrian


ECHIPA EDITORIALA

  1. Evelin Buzgău
  2. Olteanu Cosmin
  3. Cislaru Adrian-Emil
  4. Sima Ilie Cătălin
  5. Sorin Mihai

E-mail: presa@thenewpagandawn.social

Ne găsiți și pe pagina noastră de Facebook.